FAQ

Her kan du få svar på praktiske spørgsmål, når du booker livemusik til din fest.

Booking

Du kan altid kontakte os via hjemmesiden eller ringe til Jakob på tlf. 50 33 33 76.

Priser

Alle arrangementer er forskellige, derfor kan det være svært at lave en egentlig standardpris. Når vi aftaler en pris, er den dækkende for den samlede mængde tid vi bruger samt tidspunktet for festen. De fleste fester holdes i weekender, hvilket prisen også afspejler. Priser er altid inkl. lyd/lys og transport, med mindre andet er tydeligt aftalt.

Mere dans

Hvis der er godt gang i festen, kan I måske have lyst til at købe et sæt mere. Dette bør aftales som mulighed på forhånd. Betaling for dette skal ske kontant, efter arrangementets afslutning.

Kontrakt

Når vi har aftalt detaljer for arrangementer fremsendes e-mailbekræftelse, som er en bindende aftale. Herefter fremsendes bookingaftale, i overenstemmelse med Dansk Musiker Forbund.

Plads og udstyr

Party On! medbringer altid det nødvendige udstyr herunder lyd- og lysudstyr. Pladsforholdene afhænger af arrangementstype. Til fester i f.eks. forsamlingshuse eller festlokaler skal vi bruge ca. 12 m2. Ved større arrangementer skal der være 15-20 m2, gerne hævet som scene. Ring til os for at høre mere om pladsforholdene til din fest.

Strømforhold

Vi skal bruge adgang til 220V. Gerne på egen fase.

Ankomst og opstilling

Ved private arrangementer i f.eks. forsamlingshuse eller selskabslokaler ankommer vi ca. 1 time forud for aftalte spilletidspunkt. Vi stiller normalt udstyr op, når middagen er afsluttet og gæsterne er gået til kaffen. Ved større arrangement, som kræver lydprøve aftales dette forud.

Drikkevarer

Arrangøren står for nødvendige drikkevarer til Party On!. Vi drikker vand/sodavand og kaffe samt evt. en øl.

Betaling

Med mindre andet er aftalt forud, skal betaling ske kontant umiddelbart før arrangementets start til bandets kontaktperson. Anden betaling kan aftales på forhånd.

Aflysning

Bookingaftalen er bindende. Husk altid at kontakte os hurtigst muligt, hvis du bliver usikker om, din fest skal gennemføres.

Andre praktiske spørgsmål?

Giv os et ring på 50 33 33 76 og lad os høre…