Firmafest & event

Book det rigtige band til firmafesten

Party On! er et rigtig godt valg, når du skal vælge livemusik til firmafest og events. Vi har stor erfaring i at levere det musikalske indslag til alle typer af firmaarrangementer herunder sommerfester og julefrokoster. Vi har blandt andet underholdt hos Novo Nordisk, Danske Bank, Niras, Schneider Electric, Øens Murerfirma, TDC og Tårnby kommune

Mange af vores kunder vender tilbage og booker os igen til deres næste fest.

Temafest, DJ, dinermusik eller stand-up?

Vi har gennem tiden haft mange spændende udfordringer. Lige fra 80´er temafesten med udklædning til højtidlige Nytårsarrangementer samt sommerfester og julefrokoster.

Vi har et stort netværk af DJ´s og dinermusikere, som vi gerne formidler kontakt til. Ønsker I et specielt indslag med stand-up eller lign. kan dette også formidles. Vi samarbejder med en lang række anderkendte bookingbureauer,  og de står gerne til rådighed med vejledning og inputs. Vælger I f.eks. stand-up eller anden underholdning, som kræver mikrofon, behøver I ikke at tænke på ekstra udstyr. Vi står gerne til rådighed med lydudstyr til de optrædende efter forudgående aftale.

God planlægning letter arbejdet

Vi ved, at der er mange bolde i luften, når der skal planlægges fest eller events. Vi ved, at god planlægning er nøglen til et vellykket arrangement. Når du booker Party On! er vi med hele vejen fra planlægning til afvikling. Vi vil gerne afdække dine behov og ønsker til arrangementet.

  • Skal der være musik under maden?
  • En DJ som tager over når Party On! er færdige?
  • Er der et specielt tema, som er tråden for festen.

Vi tager kontakt til de rigtige personer

Vi sørger for at kontakte stedet, hvor arrangementet skal holdes og får afklaret alle de praktiske detaljer lige fra tidspunkter til plads og strømforhold. Ofte kommer vi ud og ser lokalet før vi skal spille, så vi kender alle detaljer på stedet.