Om os

Party On! er blandt de bedste partybands, når du skal finde livemusik til din fest.

Party On! er fem dedikerede musikere fra det danske musikermiljø, som alle har rødder i musikkens verden. Party On! opstod i 2014 som udløber af andre gode bands. Siden har vi spillet til både mindre og større fester, hvor vi hver gang fylder dansegulvet.

Musikerne har gennem de sidste mange år leveret musik til en lang række arrangementer, herunder firmafester hos Novo Nordisk, Danske Bank, Niras, Schneider Electric, Øens Murerfirma, TDC, Tårnby kommune samt et hav af bryllupper og fødselsdage.

Med vores brede repertoire og store energi formår Party On! at skabe en fest, som giver dig lyst til at indtage dansegulvet. Vi leverer et show, der huskes, mens toner fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og i dag flyder ud af højtalerne.

Vi er fem musikere, som udgør en velsmurt enhed og får musikken ud over scenekanten og fylder dansegulvet. Musikken i vores repertoire er en bred vifte af alle de store hits både fra før og nu. Artister som Bruno Mars, Whitney Houston, Alphabeat, Michael Jackson og Danseorkestret er en fast bestanddel af vores bagkatalog – som hele tiden bliver større.

Repertoiret er sat sammen af hits, som vi selv danser til, når vi fester. Vi følger med i, hvad der rør sig og vores repertoire og bagkatalog vokser derfor hele tiden.

Har du et specielt ønske til en sang som du ønsker, vi skal spille til din fest? Det løser vi også.

Partyband med mere

Vores mål er altid at levere den bedst mulige optræden uanset festens størrelse. Vi lægger derfor vægt på at have en god dialog forud for arrangementet, så der er styr på alle detaljer inden festen. Den bedste garanti, når du skal booke partyband til din fest.

Vores stærke individuelle musikalske kompetencer er basis for et velsammenspillet band, der fremstår særdeles professionelt. Resultatet viser sig når vi står på en scene og leverer vores brede repertoire. vi har det godt sammen både på og bag scenen. Det både ses og mærkes.

Ud over musikken lægger vi vægt på at skabe en lækker ramme for en god aften på dansegulvet. Når det omkringværende lys slukkes sætter vi fokus på dansegulvet med et flot lys set-up og effekter.

Party On! er et sprudlende dansk partyband, der er 100% dedikeret til at få folk på dansegulvet.

Kontakt os på 50 33 33 76 for mere info.